fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Днес е последният лунен ден преди дългоочакваното и зареждащо Новолуние в Овен! Денят е подходящ за разчистване и задачи, които по принцип биха ви отнели повече време или колебание. Днес вършим нещата бързо, решително и със замах.

В такива дни успяваме да помислим за себе си и да приключим с отношения и теми, които не в наша ползва или пречат на приоритетите ни.

Венера – планетата на любовта и партньорството в момента има доста активни аспекти – от една страна точен хармоничен аспект към Юпитер във Водолей и Марс в Близнаци, от друга – напрегнат аспект към Плутон в Козирог.

Около Новолунието ще се състоят доста открити разговори на тема любов, бизнес и взаимоотношение. При някои от нас, те ще доведат и до по-големи, но желани трансформации.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Точният хармоничен аспект към Юпитер (планета на късмета и възможностите) във Водолей (приятелство) показва и че някои от добрите съвети и решения могат да дойдат посредством мъдри съвети от нашите приятели.

Днес много по-бързо и лесно се палим,но от друга страна и доста по-умело успяваме да се отстояваме.

Утре посрещаме Новолунието в Овен още в 5:31 сутринта. Може да напишем своите желания за новия лунен месец още с посрещането на деня.

Нека заедно започнем новата седмица с по-висока вибрация и по-чисти мисли!

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар