fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АВГУСТ, ВТОРНИК

Посрещаме вторник с Луна в земния и спокоен Телец, но звездите са ни подготвили малко по-различни планове от блажено спокойния и мързелив ден, който обикновено съпътства дните на Луна в Телец.

Вчера имахме точна квадратура между Меркурий в Лъв и Уран в Телец, която усещаме и днес. Днес обаче към нея се присъединява и Луната, която образува съвпад с Уран. На дневен план излизат теми, които трябва да променим в начина си на мислене и общуване с другите. Разбира се, фиксираните знаци, не обичат промените, но когато е замесен Уран ежедневните ситуации просто ни показват какво повече не може да продължава по старому.

Тук идват и темите за ревността и контрола, но до голяма степен и управлението на финансите и чувството за сигурност, което ни носят.

Добре е да помислим какво е необходимо да променим в начина, по който управляваме парите си. Ценим ли ги достатъчно? Благодарение на напрегнатия аспект на Уран и Луната в Телец с Меркурий в Лъв може да ни дойде идеята да си правим списък и да записваме (Меркурий) разходите си (Телец). Меркурий е в Лъв, така че това ни дава възможност да оптимизираме разходи по теми на Лъва, а именно стоки и услуги, свързани с: децата, външния ни вид, удоволствията и забавленията, фризьорските услуги и др.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар