fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 ЮЛИ, ПЕТЪК

Емоциите от вчера се задълбочават. Днес съвпада на Луната и Нептун в Риби ни „потапя“ още по-дълбоко в света на чувствеността, въображението и емпатията. А хармоничният аспект на светилата към Слънцето в Рак ни прави още по-хуманни, грижовни и съпреживяващи.

Водната стихия винаги се стреми към сливане и среща истински проблем с границите си. Днес е много важно да разграничавате себе си от останалите хора и да не попивате като гъби проблеми и емоции, които не са ваша грижа и отговорност. Всеки човек идва на този свят със собствените си уроци. И всяко изпитание ни учи. Когато ние съжаляваме хората и постоянно ги спасяваме ги правим „малки“, подценяваме ги и проявяваме съмнение в тяхната сила и мъдрост да се справят сами с проблемите си.

Това е много важен урок за съвпада на Луната и Нептун в Риби, който обожава да разиграва сценария на жертвата и спасителя.

Водата управлява още течностите и опиатите, така че днес алкохол и всякакви опиати ни влияят много по-силно.С ретро Меркурий в Рак много по-лесно може да се натровим.

Вечерта с малко повече усилия осъзнаваме  урока наивността, жертвоготовността и къде е необходимо да поставим своите здравословни граници. За това помага секстила на Луната в Риби към Юпитер, Плутон и Сатурн в  Козирог.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар