fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АПРИЛ, ПЕТЪК

Днес успокояваме страстите от изминалите 2 дни. Луната – главният виновик за нашето настроение продължава да бъде в Скорпион. Но днес тя образува само хармонични аспекти и то към няколко планети. Това са Нептун и Меркурий в Риби и Юпитер и Плутон в Козирог.

Петък е благоприятен както да подредите дела, свързани с финансите си, така и за психологически практики, за засилване на интуицията ни.

Но да започнем първо с практичната част. Днес може да уредите задачи, свързани с:

⭐Банки
⭐Данцъци и такси
⭐Кредити
⭐Заеми
⭐Да проведете разговори, свързани с наследства и всякакъв споделени ресурси.

От друга страна в такъв ден проявяваме изявен интерес към психологията, духовното и всякакви окултни науки. Интуицията ни е точна почти колкото швейцарски часовник, така че се доверявайте повече на предчувствията си. Днес хората са много по-склонни да запазят вашите тайни за себе си.

Нормално е да проявяваме повече интереси и към хирургия и медицина (отново теми характерни за хармоничните аспекти между Луната в Скорпион и Нептун и Меркурй в Риби). Днес може да намерите полезна информация, свързана с всички изброени по-горе теми.

Имаме кратък период на Луна без курс между 22:35 и 23:36 българско време.

Искаш ли да разбереш как да живееш Живот във високи вибрации дори в период на криза? Запиши се на онлайн курс “Как да повишим своята вибрация по време на криза?”👉 https://www.denitsa-astrology.com/product/event-vibraciq/

Индивидуални консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

 

Вашият коментар