fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АПРИЛ,СЪБОТА

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АПРИЛ,СЪБОТА

Починете си хубаво тази събота сутрин. Стартираме деня с Луна без курс в Риби,която продължава едва до 9:11. След това започва екшън уикенд, повлиян от огнената Луна в Овен. Този уикенд 4 от планетите (Слънце,Луна,Меркурий и Венера) се намират в Овен! Със сигурност няма да ни е скучно!

На 12-ти предстои и Новолунието в Овен, а с него поставяме началото на същинската пролет.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АПРИЛ,СЪБОТА

След това Новолуние в Овен се събуждаме за новия живот, новите инициативи и някак си не ни липсва и този здравословен гняв, който ни провокира да променяме, да рискуваме и да се изправяме срещу страховете си.

Ставаме по-нетърпеливи и гневни, но този енергия може да бъде използвана и като двигател за необходима промяна.

Този уикенд помислете с какво е крайно време да приключите. Все пак се намираме точно в момент преди Новолуние. Има ли кардинално решение, за което от много време не ви достига смелост? Има ли гняв, който сдържате в себе си? Или инициатива, която изисква повече физическа сила и активност, но отдавна отлагате?Тази събота и неделя е моментът за действие!

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар