fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АВГУСТ, ПОНЕДЕЛНИК

Започваме понеделник с точна квадратура между Меркурий в Лъв и Уран в Телец. Когато имаме подобен напрегнат аспект между фиксирани знаци, е много лесно да станем доста упорити и инати и изобщо да не чуем гледната точка на другия. Подобно неуважение към различния начин на мислене може да проявим самите ние, но и да го срещнем към себе си.

Като добавим и фактът, че Луната вече е в спокойния, но доста упорит и рогат Телец, звездната картина става още по-ясна. Днес и утре може да проявим неоснователна ревност, както и да кажем неща, които изглеждат доста странни,дори налудничави в очите на другите (Уран).

Сега не е моментът да се опитвате да убеждаваме другите в гледната си точка, защото силната фиксирана енергия ни прави по-слабо адаптивни. Не е изключено тези дни да имаме и проблеми с техника и интернет.

Във високо проявление може да използваме комбинацията между Слънцето в Лъв и Луната в Телец  да си угаждаме. Сега е моментът да помислим как да повишим вибрацията си като живеем повече през насладата и удоволствието. Все пак това са едни от знаците, които най-много обичат изобилието и високия стандарт на живот.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар