fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 1 АПРИЛ, ЧЕТВЪРТЪК

астрология - смелост и инициативност

Не на шега започваме новия месец с много силна огнена енергия, която ни прави по-смели, инициативни и уверени. Силното влияние от огнената стихия е добра новина и за много от нас, които зимата изпадат в депресивни състояния. Сега успяваме да намерим повече мотивация и вяра.

Особено днес, когато и Луната преминава в Стрелец – знакът на оптимизма и мащабния начин на мислене. Днес ще бъдем доста динамични, амбициозни и целенасочени. Денят ще бъде активен, особено след 9ч сутринта, когато приключва периодът на Луна без курс.

астрологична прогноза - продуктивност

Ще наблюдаваме повишена продуктивност и идейност, благодарение на точния хармоничен аспект между Слънцето в Овен и Сатурн във Водолей. В същия момент ще подхождаме сериозно към целите и задачите си.

В четвъртък и петък трябва да сме по-наблюдателни със склонността си да преувеличаваме и на моменти да бъдем по-нетърпеливи и директни, отколкото е необходимо.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар