fbpx

АКШАЯ ТРИТЯ – БЛАГОСЛОВЕН ДЕН | 26 АПРИЛ

Днес във Ведическата астрология отбелязват Акшая Тритя. Според тях това е най-благоприятният от енергийна гледна точка ден. Важно е да отбележим, че всяка пролет датата на Акшая Тритя е различна, защото тя е строго съобразена с положението на планетите и освен това се пада три дни след Новолуние.

“Акшая” в пряк превод означава непобедим. Символизира това, което е постоянно и стабилно и никога не се разрушава.
Счита се, че на такъв ден:

⭐ се изпълняват едни от най-съкровените ни желания
⭐ е подходящо да се устремим към нови инициативи
⭐ се правят ритуали за привличане на богатство.

Смята се, че днес всяка форма на благотворителност, която правим, се връща многократно към нас. Както винаги казвам е необходимо да правим това искрено и от сърце, а не просто, за да “натрупам добра карма”. Намерението е изключително важно.

Плутон в Козирог също тепърва преминава в своята ретроградна позиция, така че помислете кои вещи, неща, дори и хора не ви правят щастливи и е по-добре да оставите в миналото.

В Западната астрология днес отбелязваме точният съвпад на Слънцето с Уран в Телец! Уран е планета, открита по време на Френската революция и буквално влиянието му означава свобода, бунтарство, желание за промяна.

Отново идва темата за освобождаването от нещо старо. За силният енергиен преход, който правим в момента. За новият подход към старите ценностите и промяната на отношението към финансите. Със сигурност тази неделя ще донесе и много нови финансови идеи на редица от нас.

⭐За записване на час за индивидуални астрологични консултации научете повече тук👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар